She Matters

Klant

She Matters

Jaar

2023

Scope

Alle projecten

She Matters is een bijzondere organisatie die zich inzet om geschoolde migrantenvrouwen in contact te brengen met multinationale ondernemingen in Nederland en hen tegelijkertijd te ondersteunen bij hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. De uitdaging: een onderhoudsvrije website, die naadloos aansloot bij de bestaande huisstijl en die de missie en visie van She Matters effectief communiceert.

In lijn met de merkidentiteit van She Matters is het ontwerp van de website zowel professioneel als uitnodigend en toewijding van de organisatie aan diversiteit en empowerment wordt weerspiegelt. We hebben ons gericht op het creëren van een gebruiksvriendelijke site waarin hun programma's, succesverhalen en samenwerkingsmogelijkheden duidelijk worden beschreven. De website is gestructureerd om eenvoudige te navigeren zodat bezoekers meer te weten kunnen komen over de organisatie, hun steentje bij kunnen dragen of hulp kunnen zoeken. Belangrijk is dat de site is ontworpen voor minimaal onderhoud, zodat het She Matters-team zich kan concentreren op hun werk zonder zich zorgen te hoeven maken over updates van de website.

Avatar icon

project Galerij

No items found.
We use cookies to improve your experience on our website. By clicking “Accept all’, you agree to the use of all cookies. More information