best in class
websites

in weken, niet maanden
A clock tower standing tall on a majestic building, adding charm and elegance to the architectural beauty.
Nimbble

Vaste tarieven, vaste tijdlijn en geen gedoe. We bouwen websites die passen bij jullie bedrijf, budget en groeifase. Met een team dat zich aanpast aan jullie behoeften - niet andersom.

Wij zijn Nimbble, een collectief van digitale ontwerpers, ontwikkelaars en allround creatievelingen. Samen ontwerpen we best in class websites en helpen met slimme low-code-oplossingen.

over ons
Service

One-stop-digital

Onze specialiteit is de ontwikkeling van Webflow-sites. Van ontwerp tot oplevering en met welke functionaliteit nodig is. We bouwen websites die meegroeien met jullie bedrijf — en de wereld eromheen.

Webdesign
Copywriting
Low-code development
Onze flexibele teamstructuur betekent dat we zowel in naam als in natuur Nimbble zijn. We passen ons snel aan de manier waarop onze klanten graag werken zonder het overzicht of het eindresultaat uit het oog te verliezen."

Kickstart je
project nu

We hebben een aantal vragen die ons helpen om van start te gaan. Niets te gedetailleerd of definitief. We hebben gewoon een idee nodig om snel de volgende stappen te kunnen zetten.

Geen fan van formulieren? Neem rechtstreeks contact met ons op en we bespreken jullie situatie persoonlijk.

We use cookies to improve your experience on our website. By clicking “Accept all’, you agree to the use of all cookies. More information