Kickstart

je project

scroll
Kickstart

Met de kickstart krijgen we snel een goede inschatting van de scope van het project, de kosten en mogelijke vervolgstappen.

Geen fan van formulieren? Neem rechtstreeks contact  op en we bespreken jullie situatie persoonlijk.

Start
01 / 12
Organisatie + achtergrond

Stel jezelf en jeorganisatie alsjeblieft even voor met een korte achtergrond, het bedrijfsmodel, de klanten en de visie voor de toekomst van jullie organisatie.

02 / 12
Scope
03 / 12
Project details

Beschrijf alstublieft de doelstellingen voor het project en wat jullie hopen te bereiken in termen van output. Probeer de drie belangrijkste dingen op te nemen die, als ze goed worden uitgevoerd, het project tot een succes maken. Wees zo breed of specifiek als je wilt.

04 / 12
Het publiek

Beschrijf jullie doelgroep en hoe jullie ze willen aanzetten tot actie met dit project. Wie zijn ze, wat drijft ze en wat zijn de belangrijkste dingen die je wilt dat ze weten over jullie organisatie?

05 / 12
Inspiratie

Wat zijn 3 websites die als inspiratie kunnen dienen voor dit project? Leg uit wat elke website goed doet — of het nu gaat om de algehele look en feel, animaties, functionaliteit, kleuren, beeldgebruik, tone of voice, enz. En vergeet niet: deze websites hoeven niet afkomstig te zijn van concurrenten in jullie specifieke branche. Het is eigenlijk beter als een of twee dat niet zijn.

06/ 12
Hoeveel unieke pagina's heeft de site ongeveer nodig?
07 / 12
Hulp nodig bij...
08 / 12
Is de inhoud van de site geschreven en compleet?
09 / 12
Met welk budget werken we?
Value
Value
10 / 12
Tijdlijn

Wanneer wilt u dat het project start (en eindigt)?

11 / 12
Anders nog iets?
12 / 12
Last but not least

Hoe komen we in contact?

That's it. Thank you!

We will review your answers and get back to you ASAP to discuss your project in details.

Showcase

Project Leah Beckly

4
Weeks from start to finish

Leah Beckly's portfolio site

In lijn met de stijl van Leah Beckley hebben we vanaf de basis een doordachte website ontwikkeld met een professionele toon. De kwaliteit van van haar werk in merk- en projectmanagement sluit goed aan bij het donkere ontwerp van de site en relevante cases worden overizchtelijk weergegeven.

A pristine white building under a clear sky, adorned with windows.
We use cookies to improve your experience on our website. By clicking “Accept all’, you agree to the use of all cookies. More information