What makes
us, us

scroll
Our Story

Een website van 50k? Nee, bedankt.

Het ontwerpen van professionele websites is vaak traag, duur en ingewikkeld. De kosten kunnen makkelijk uit de hand lopen en voor je het weet heb je een onnodig dure website die maanden in beslag nam om te bouwen.

Klinkt belachelijk, toch? Dat dachten wij ook.

Nu bouwen we prachtige sites die net iets meer doen, maar minder kosten. Hoe? Ons team past zich aan de omvang van jouw project aan, zodat je alleen betaalt voor het talent dat je nodig hebt en niets dat je niet nodig hebt. Dat houdt onze aanpak fris, ons werk creatief en onze prijzen betaalbaar. Maar nog beter. We kunnen doen waar we van houden - met mensen met wie we willen werken.

About us

Amsterdam GMT +1

Maar aangezien we alleen onze computers nodig hebben, werken we ook graag waar de zon wel schijnt.
Scenic city view captured from a wooden deck by Horizon Studio
Nimbble
Nimble
adjective, nimb·bler, nimb·lest
1. quick and light in movement; agile; active; rapid; resourceful
- a nimble process
2. (of the mind) quick to understand, think, devise
- a nimble mind
3. cleverly contrived
- a story with a nimble plot
A stylish modern house by Horizon Studio showcasing a wooden roof and transparent glass walls.
42
+ Tevreden
klanten
12
Specialisten op speed-dial
1
Contact
persoon
Spaces, Solutions.

Our Team

2b
Alessandro Rossi
Alessandro Rossi
Principal Architect
Olivia Bennet
Olivia Bennet
Olivia Bennett
Lucia Moretti
Lucia Moretti
Senior Project Manager
Gabriel Alvarez
Gabriel Alvarez
Senior Architect
Elena Rodriguez
Elena Rodriguez
Interior Design Specialist
Sebastian Kim
Sebastian Kim
Urban Planner
Isabella Costa
Isabella Costa
Sustainability Consultant
Julian Hernandez
Julian Hernandez
3D Visualization Specialist
Sophia Chang
Sophia Chang
Junior Architect
Daniel Park
Daniel Park
Marketing and Communications Coordinator
FAQ

Vragen die we vaker horen (en graag beantwoorden)

Hoe ziet de tijdlijn van een project eruit?

Hoewel elk project anders is, duren onze projecten meestal tussen de 8 en 12 weken. We snappen dat dingen soms sneller moeten. Dus voor klanten die het niet erg vinden om even door tepakken kunnen het ook wat dichter naar de 30 dagen brengen.

Hoeveel kost een nieuwe website?

Je project kickstarten is de beste manier om dat snel in te schatten. Het helpt ons bij het bepalen van de omvang van het project, de prijs in te schatten en te bepalen wat de beste vervolgstappen zijn.  

Helpen jullie me de site lanceren?

Absoluut! We kunnen 100% van de lancering uit handen nemen om ervoor te zorgen dat alles perfect gaat. Maar we laten je ook na de lancering niet in de steek: we trainen je in het gebruik van je nieuwe site en het Webflow-platform als onderdeel van de overdracht en stellen ons 14 dagen na de oplevering van het project beschikbaar als er zich iets vreemds of onverwachts voordoen (gratis).

Gebruik jullie uitsluitend Webflow?

Als platform, ja. Maar is het de enige tool in onze tech stack? Zeker niet. Maar we stemmen hem wel af op het individuele project en de oplossing die nodig is. We houden bijvoorbeeld van Monday voor projectmanagement, Figma voor UX-ontwerp en Memberstack voor websites waarbij gebruikers moeten kunnen inloggen.

Kun jullie ook helpen met...?

Als het digitaal is de kans groot dat we dat kunnen (of iemand kennen die het wel kan). Neem dus vooral even contact op. Je krijgt op zijn minst een goed advies.

Webflow

Web? Flow? What?

3.5
miljoen gebruikers

We ontwerpen, bouwen en leveren onze websites in Webflow.

Wij vinden het geweldig vanwege de mogelijkheid om visuele websites te maken die eigenlijk alles kunnen en overal mee integreren. Jullie gaan het geweldig vinden vanwege het gebruiksvriendelijke Content Management Systeem (CMS) waarmee je rechtstreeks vanuit je browser kunt schrijven, publiceren en wijzigingen kunt aanbrengen. Nog niet overtuigd? Webflow wordt momenteel gebruikt door meer dan 3,5 miljoen ontwerpers, ontwikkelaars en creatieve teams over de hele wereld die waarschijnlijk hetzelfde zouden zeggen.

A contemporary building with a tree in the foreground.
Klanten

Met wie we (graag) samenwerken

42
+
Tevreden klanten
Startups & Solopreneurs
Small budget, big impact. We create visually stunning websites with basic CMS and functionality, delivered fast and on a freelancer’s budget.
All kinds of agencies
Sites build on existing brand identity, or an end-to-end solution with specialisation support. Creative collaborators and potential partners – we’re looking at you.
NGOs
We stretch tight budgets with websites that get the cause noticed. We flex for everyone, but especially the inspiration-driving and the impact-obsessed.
Modern architecture, abstract 3D rendering with repetitive patterns and vibrant colors.
In every blueprint, we envision tomorrow. At Horizon Studio, we're not just architects; we're storytellers, crafting spaces that inspire and endure.
Olivia B

Kickstart je
project nu

We hebben een aantal vragen die ons helpen om van start te gaan. Niets te gedetailleerd of definitief. We hebben gewoon een idee nodig om snel de volgende stappen te kunnen zetten.

Geen fan van formulieren? Neem rechtstreeks contact met ons op en we bespreken jullie situatie persoonlijk.

We use cookies to improve your experience on our website. By clicking “Accept all’, you agree to the use of all cookies. More information