Savvy Moves

Klant

Savvy Moves

Jaar

2023

Scope

Alle projecten

Savvy Moves is het nieuwe partnerschap van twee experts op het gebied van betaalde media bij het genereren van gekwalificeerde leads voor SaaS-bedrijven. Ons doel was duidelijk maar uitdagend: een complete visuele identiteit en aangepaste website ontwikkelen voor Savvy Moves, vanaf nul en met een ambitieuze tijdlijn. Verdeeld over zes sprints van elk een week hebben we het project gepland en zijn we aan de slag gegaan.

Het project begon met de creatie van een nieuw logo, dat meteen de basis vormde voor de visuele identiteit van Savvy Moves. Vervolgens hebben we een website op maat ontwikkeld die niet alleen de nieuwe merkelementen bevatte, maar ook geoptimaliseerd was voor het genereren van leads. Het ontwerp van de website is strak, professioneel en gebruikersgericht, wat zorgt voor een boeiende en informatieve ervaring voor bezoekers. Het communiceert effectief de waardepropositie en diensten van Savvy Moves door gebruik te maken van intuïtieve navigatie, social proof en duidelijke call-to-actions om bezoekers om te zetten in leads.

Avatar icon

project Galerij

No items found.
We use cookies to improve your experience on our website. By clicking “Accept all’, you agree to the use of all cookies. More information