Hauzy

Klant

Hauzy

Jaar

2023

Scope

Alle projecten

Hauzy is een innovatieve verhuurdienst die actief is in belangrijke Nederlandse steden, waaronder Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Leiden en Haarlem. Hauzy biedt een unieke, no-cure-no-pay benadering voor het zoeken naar onroerend goed. Onze taak was om deze onderscheidende service onder te brengen in zowel hun branding als online aanwezigheid.

We zijn vanaf het begin begonnen en hebben een visuele identiteit gecreëerd die de moderne en klantgerichte benadering van onroerend goed van Hauzy weerspiegelt. De esthetiek van het merk is ontworpen om uitnodigend en professioneel te zijn en weerspiegelt het gemak en de efficiëntie van de diensten van Hauzy. Door deze identiteit over te zetten naar de digitale wereld, hebben we een strakke website ontwikkeld met een prachtig ontworpen formulier dat uit meerdere stappen bestaat. Dit formulier vereenvoudigt het zoeken naar onroerend goed voor gebruikers en begeleidt hen bij een naadloze en boeiende ervaring. De website brengt ook effectief de unieke verkoopargumenten van Hauzy over.

Avatar icon

project Galerij

No items found.
We use cookies to improve your experience on our website. By clicking “Accept all’, you agree to the use of all cookies. More information